Elseve Full Resist krema za jačanje slabe kose, sklone lomljenju 200ml

Otkrijte kremu bez ispiranja Elseve Full Resiste Brush Proof od brenda L'Oréal Paris namenjenu slaboj kosi, sklonoj lomljenju. Obogaćena suplementima za kosu, poput biotina, vitamina B5 i arginina!

Detaljnije o proizvodu

Pomoću ove kreme za kosu bez ispiranja, lako možete da vratite kosu u formu! Određeni faktori svakodnevice, poput stresa, smene godišnjih doba, češljanja i stilizovanja, mogu da imaju štetan uticaj na vašu kosu i da izazovu lomljenje. Upoznajte se s našim prvim programom za jačanje kose, koji uči vašu kosu da bude otporna i da vrati jačinu. Krema bez ispiranja, obogaćena je sastojcima poput biotina, vitamina B5 i arginina, i deluje kao lagana barijera, a istovremeno je štiti i jača. Češljajte je, stilizujte, vucite... sve će izdržati!

Za 98,8% manje lomljenja kose prilikom češljanja!*
*Instrumentalni test.

Sastav
Aqua / Water, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Amodimethicone, Triethanolamine, Parfum / Fragrance, Hydroxypropyl Guar, Phenoxyethanol, Arginine, Behentrimonium Chloride, Trideceth-6, Polyquaternium-4, Limonene, Panthenol, Isopropyl Alcohol, 2-oleamido-1,3-octadecanediol, Biotin, Carbomer, Potato Starch Modified, Cetrimonium Chloride, Coumarin
Način upotrebe
Nanesite kremu na suvu ili mokru kosu pre češljanja ili stilizovanja.