Magic Retouch Magic Retouch sprej za prikrivanje izrastka tamno braon

Prvi sprej za prikrivanje izrastka, Magic Retouch, prikriva sede i izrastak samo jednim brzim mlazom – kada, gde i kako vam je zgodno.

Detaljnije o proizvodu
Sprej za izrastak za kosu, precizno cilja sede, a bogati pigmenti daju savršeno ujednačenu pokrivenost. Naš prvi sprej za kosu za momentalno prikrivanje izrastka, Magic Retouch, prikriva sede i izrastak samo jednim nanošenjem – gde, kada i kako vam zatreba. Tri sekunde do besprekornog korena kose! Savršeno se uklapa i ujednačava sa preovlađujućim nijansama, čak i sa bojom iz salona. Za sve nijanse kose, od crne, braon i plave. Traje do prvog ispiranja. Ne prenosi se na kožu i odeću, lagana formula. Do 30 korišćenja.
Sastav
Isobutane, Ethyl Trisiloxane, Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 / Iron Oxides, Ci 77891 / Titanium Dioxide, Trimethylsiloxysilicate, Triethoxycaprylylsilane, Methyl Trimethicone, Code F.I.L:C179618/1
Način upotrebe
Dobro protresti pre upotrebe. Proizvod treba da stoji uspravno. Nanesite na suvu, stilizovanu kosu. Držite bočicu približno 10 cm od kose & naprskajte izrastak laganim mlazom. Ne prskajte previše. Mala količina je dovoljna. Sačekajte da se osuši pre dodirivanja kose.
Le Brun
Magic Retouch
Magic Retouch sprej za prikrivanje izrastka tamno braon