L’ORÉAL PARIS SA VELIKIM ZADOVOLJSTVOM PREDSTAVLJA SVOJU NOVU GLOBALNU AMBASADORKU KENDAL DŽENER

U jednoj od najznačajnijih saopštenja u svetu beauty industrije, L’Oréal Paris, svetski kozmetički brend br. 1, sa velikim zadovoljstvom želi dobrodošlicu novoj članici svoje porodice, Kendal Džener. 

Kendal je moćna, uspešna i talentovana mlada žena koja nastavlja da privlači pažnju svih oko sebe. Neizostavna figura u modnoj industriji, preduzetnica i medijska ikona, Kendal Džener je postala uzor za pripadnike svoje generacije. 

 

UPOZNAJTE KENDAL DŽENER

Rođena u Los Anđelesu 1995. godine, Kendal Džener je postala jedna od najpoznatijih svetskih manekenki i jedna od nauticajnijih žena na planeti. Od 2007. godine, Kendal je, uz svoje sestre, odrastala pred očima celog sveta. Pošto je manekenstvom počela da se bavi sa 13 godina, do vremena kad je napunila 22 već je postigla toliko toga – hodala je po pistama najvećih svetskih modnih kuća i sarađivala sa nekim od najmoćnijih brendova planete. 

Vignettes  Spoke

SIMBOL SESTRINSTVA

Kao deo porodice na čijem čelu je moćna žena, koja je pomerila granice i promenila definiciju uspeha u modernom svetu, Kendal Džener je primer solidarnosti i sestrinstva. Daleko od kamera, svaka članica ove porodice je sama krčila svoj put, a istovremeno podržavala druge članice na njihovom putu. Svaka od njih je prihvatila sopstveni identitet i sudbinu, stvarajući svoju jedinstvenu priču, a u isto vreme su bile primer kako žene mogu da zajedno rastu i podržavaju jedna drugu. 

„Niko ne definiše Kendal Džener osim Kendal Džener. Ona je oličenje svega onoga za šta se zalaže generacija Z – ona je vlasnik svog imidža, ponosno gradi osećaj sopstvene vrednosti i inspiriše druge da čine to isto.”

Delphine Viguier

L’Oréal Paris Global Brand President

Visual Cannes Marche

KUSTOS SOPSTVENOG IMIDŽA

Sa 350 miliona pratilaca na društvenim mrežama, Kendal Džener ima svoju sopstvenu medijsku platformu gde je ona sama glavni i odgovorni urednik. Sa potpunom moći odlučivanja o tome šta će podeliti sa svetom, ona je inspiracija ženama da budu ono što jesu i da svoj život dele sa drugima pod svojim uslovima.

ŽENA PRAVIH VREDNOSTI 

Pružajući život nečemu što, za mnoge ljude, prevazilazi i najluđe snove, Kendal Džener je postala ikona i istinska globalna priča o uspehu. Kao čuveni supermodel, godinama je koristila svoju moćnu poziciju i platformu da bi otvoreno govorila o svojim problemima sa mentalnim zdravljem i anksioznosti. Njena iskrenost je podstakla milione mladih žena i devojaka koje joj se dive da počnu da razgovaraju o tim temama. Jednostavno saznanje da i Kendal Džener pati od nesigurnosti omogućava devojkama da podele sa drugima svoje probleme i da izgrade mreže međusobne podrške na putu ka sticanju samopouzdanja.

„Čast mi je što mogu da budem deo novog sestrinstva snažnih, moćnih žena i da mogu da izgovorim ove čuvene reči – Ja to zaslužujem. Postati član L’Oréal Paris porodice i dobiti mogućnost da budem simbol svega onoga što ovaj brend predstavlja, za mene znači istinsko zatvaranje kruga.”

Kendal Džener

Šminkanje kao igra

Kad je bila mlađa, Kendal se često igrala šminkom svoje mame. Naša nova ambasadorka sada ima na raspolaganju sve virtuelne alate brenda L'Oréal Paris pomoću kojih može da eksperimentiše sa šminkom i isprobava novi izgled.

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Početna" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.rs/kendall-jenner-new-loreal-paris-ambassador", "name": "kendal jenner nova loreal paris ambasadorka" } } ] }