Članak o atuelnim tečnim i serumskim blokbaster kozmetičkim preparatima na azijskom tržištu

Serum za lice, najbolji prijatelj 40-godišnjaka

Život počinje sa punih 40, a sa njim dolaze i nove rutine za negu kože. Dobrodošli u svet seruma koji licu vraćaju volumen i svakodnevni osećaj udobnosti, i sve to upakovano u jednoj bočici za što lakše nanošenje na kožu.

SAVET
1

Šta je potrebno našoj koži kada napunimo 40?

Nakon što napunimo 40, naša koža se suočava sa novim izazovima. Da bismo je bolje negovali, moramo dobro da razumemo šta se sa našom kožom dešava: - naša koža postaje tanja i suvlja, - naše konture lica su manje definisane, - tamni krugovi oko očiju i suzni kanali izgledaju dublji, čineći da izgledamo iscrpljeno, čak i ako se osećamo da smo u punoj snazi.
SAVET
2

Šta vam može pomoći u borbi protiv znakova starenja? Serumi protiv bora!

Nema potrebe više da se dvoumite, vreme je da krenete u napad i preduhitrite formiranje opuštene kože. Šta vam je cilj? Povećanje punoće i volumena kože. Preporučujemo vam da svako jutro i veče nanesete 3 do 4 kapi ovog seruma koji koži vraća volumen. S obzirom da u sebi sadrži hijaluronsku kiselinu, popuniće i hidriraće kožu vašeg lica, pritom povećavajući gustinu vaše kože. Još jedan bitan savet za lepotu kada napunimo četrdeset je da vodimo računa o svom vratu i dekolteu isto koliko i o licu.
SAVET
3

Zato počastite sebe serumom koji koži vraća volumen i daje sjaj vašem tenu.

Nega kože pomalo podseća na modu. Nije nam problem da izdvojimo vreme da kombinujemo i uparujemo našu garderobu sa aksesoarima kako bismo kreirali skladan izgled.  Pa, isto važi i za tretmane lepote. Upotreba seruma istog proizvođača kao i dnevne/noćne kreme samo će pojačati njihove blagotvorne učinke. A za nas 40-godišnjake, ovo je TA pobednička kombinacija protiv starenja. Serumi povećavaju efikasnost dnevnih i noćnih krema koje koži vraćaju volumen. Kombinujući svoje napore, oni su efikasno oružje u borbi protiv gubitka volumena. Stoga počastite sebe rutinom nege kože koja vraća volumen i tako pokažite svoje mladalačke i zdrave crte lica.