OSETI MOĆ HIDRATACIJE - HIJALURONSKA KISELINA SADA I ZA TVOJU KOSU

Predstavljamo vam NOVU Elseve Hyaluron Plump liniju proizvoda specijalno dizajniranu za negu dehidrirane kose osnaženu hijaluronskom kiselinom – zlatnim standardom hidratacije. Momentalna hidratacija, momentalno predvina kosa!

Loreal Elseve HP Banner 1464x600 (1)
Uz pomoć hijaluronske kiseline, koja je najnovijom tehnologijom integrisana u Elseve Hylauron Plump šampon, balzam, masku i serum, ovakva rutina nege može da koristi svim tipovima kose i pomogne joj da izgleda zdravije i punije.
Hijaluronska kiselina je jedan od zlatnih standarda u oblasti hidratacije. Njena svojstva mogu da pomognu koži i temenu glave, ograničavajući dehidriranost i jačajući barijeru kože, što pomaže u nezi osetljive kože glave. Kako izgleda dehidrirana kosa? Kosa bez sjaja, kruta i gruba na dodir - to su neki od najuočljivijih znakova dehidrirane kose. Dehidrirana kosa je prvi znak da kosa postaje oštećena. Kad je reč o dugoj, suvoj, krhkoj i lomljivoj kosi, oštećenja se mogu videti na kutikuli, a takva oštećena kutikula više ne štiti vlas od spoljašnjih agresora.
Loreal Elseve HP 1200x1200px Feb2022 SRB 01

Vrhunski ritual hidratacije za dehidriranu kosu - Hyaluron Plump hidratantni proizvodi za negu u trenu transformišu dehidriranu kosu i vraćaju joj jedrinu, elastičnost i sjaj, bez ikakvog osećaja težine. Nabavite odmah.