Da li vam je stalo do nege kože? I nama, takođe!

U kompaniji L'Oréal radimo na naprednoj, efikasnoj nezi kože.

L'ORÉAL PARIS MEĐUNARODNI BORD DERMATOLOGA

Članovi borda validiraju naše proizvode putem: Detaljnog pregleda protokola ispitivanja proizvoda i rezultata ispitivanja; Sveobuhvatne provere sastojaka u pogledu efikasnosti, bezbednosti i tolerancije.

DR. JASMINA LALOŠEVIĆ, SPECIJALISTA EVROPSKOG INSTITUTA ZA NAUČNI ANTIEJDŽING U PARIZU

„Jako mi je važno da proizvodi za negu kože ispunjavaju ono što se obećava da se može postići njihovim korišćenjem. Iz razgovora sa svojim pacijentima zaključila sam da je i njima važno da vide rezultate i efekte nakon korišćenja određenog proizvoda. Iz tog razloga čast mi je što sarađujem sa kompanijom L'Oréal, jer kompanija L'Oréal kaže da je proizvod efikasan samo onda kada to može i da dokaže."

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "VideoObject", "name": " ", "description": "L'Oreal Paris Revitalift Laser SPF20 dnevna krema i dr. Lalošević", "thumbnailUrl": "https://www.loreal-paris.rs/-/media/project/loreal/brand-sites/oap/emea/adba/brand-section/the-other-side/other-side-localized/additional-srb/add-srb/cover-for-video.jpg", "uploadDate": "2022-08-16T13:42:15+00:00", "embedURL": "https://www.youtube.com/embed/NtCZvoNdbs0" }

„Ne postoji idealan trenutak kada treba početi sa proizvodima za negu zrele koze, ali prevencija je na prvom mestu. Serum je tečnost sa visokom koncetracijom izuzetno moćnih aktivnih sastojaka. Moj savet jeste L'Oréal Paris Revitalift FIller serum u dnevnoj nezi i postepeno uvođenje L’Oreal Paris Revitalift Laser Retinol seruma u noćnoj nezi kako bi se upotpunila dnevna rutina nege kože lica. Ukoliko želite da podstaknete regeneraciju ćelija kože koristite L’Oreal Paris Midnight serum sa antioksidantnim kompleksom za obnovu ćelija kože. Svi L’Oreal Paris serumi odobreni su od strane dermatologa i zato su moja preporuka.“ - Dr. Jasmina Lalošević

Kako bismo bili sigurni da su naši aktivni sastojci bezbedni za sve tipove kože, primenjujemo naše formule na pravu kožu u proseku 600 puta (pre nego što uopšte dođe u blizinu vaše)

Naša posvećenost sigurnosti proizvoda se tu ne zaustavlja! Takođe smo razvili platformu koja nam omogućava da otkrijemo nove sastojke i inovacije kako bismo stalno poboljšavali sigurnost naših proizvoda kao i efikasnost. Pored toga, od velikog znaćaja nam je osluškivanje potreba naših krajnjih potrošača, jer nam pomaže da razumemo njihove probleme, i da to uzmemo u obzir onda kada revidiramo formulu samog proizvoda, ili se odlučujemo da smanjimo ili uklonimo određene sastojke.

Nakon što testiramo efikasnost naših proizvoda, oni se ponovo testiraju nezavisno (tako da budemo sigurni u efikasnost naših proizvoda)

Naši naučnici neumorno rade na istraživanju i razvoju proizvoda za negu kože sa što boljom efikasnošću, tako što integrišu različite tehnologije za dobijanje najboljih formula i aktivne supstance sa dokazanom efikasnošću. Nakon istraživanja i dobijanja najbolje formule, vrše se klinička ispitivanja koja sprovode nezavisni instituti.

L'Oréal Paris je posvećen svetu bez testiranja na životinjama. Pre više od 30 godina potpuno smo prestali da testiramo naše proizvode na životinjama.

Razvili smo veoma rigoroznu proceduru za procenu efikasnosti naših proizvoda i revolucionarne alternative testiranja kao što je Episkin, koji je kreiran od ćelija ljudske kože da oponaša pravu kožu. Zdravstveni organi vlasti u određenim državama mogu ipak odlučiti da samoinicijativno sprovode testove na životinjama za određene kozmetičke proizvode, kao što je još uvek slučaj u Kini. L'Oreal je jedna od najaktivnijih kompanija koja zajedno sa kineskim vlastima i naučnicima radi više od 10 godina na priznavanju alternativnih metoda i omogućavanju da kozmetički propisi razvijaju u pravcu potpunog i definitivnog ukidanja testiranja na životinjama.

Istraži više...

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Početna" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.rs/druga-strana", "name": "Druga strana" } } ] }