Istraživanje iza naših proizvoda

Inovativna nauka za postizanje nenadmašne efikasnosti 

Naša misija počinje inovativnom naukom. Nenadmašna efikasnost naših formula isprobana je, ispitana i podržana velikom količinom podataka sakupljenih tokom godina kako bi se postigli vidljivi i dokazani rezultati. To se nalazi u središtu svega što radimo i što smo uradili od osnivanja brenda L’Oréal pre više od 110 godina.

Nenadmašna efikasnost L’Oréal Paris šminke, nege za kožu, nege za kosu, boja za kosu i proizvoda za muškarce predstavlja plod vrhunske nauke, koju su razvili naši timovi od 4000 istraživača u 21 istraživačkom centru širom sveta. Zahvaljujući ovoj širokoj mreži, možemo da isporučimo inovacije zasnovane na merljivim rezultatima i nauci o podacima, pružajući svakoj ženi vidljive i dokazane rezultate prilagođene njenoj individualnosti.

U laboratorijama L’Oréal Paris, naši posvećeni timovi naučnika – biolozi, farmaceuti, biohemičari i hemičari – rade zajedno na usavršavanju naših proizvoda.

 
{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.loreal-paris.rs/istrazivanje-iza-nasih-proizvoda" }

Kada se nauka udruži s podacima, dešavaju se značajne inovacije

Budući da je prvobitni osnivač bio hemičar-vizionar Judžin Šuler, naučni rad je oduvek bio pokretačka snaga razmišljanja i stručnosti brenda L’Oréal. Naši timovi širom sveta vredno rade i udružuju snage kako bi isporučili vrhunske formule zasnovane na dokazanim rezultatima. Više od stotinu stručnjaka specijalizovano je samo za bezbednost i efikasnost proizvoda, a sve naše formule se proveravaju kako bi se osiguralo da raznoliki sastojci imaju uravnoteženo dejstvo i da se koriste u bezbednim količinama. 

Ključno je kreiranje alatki za merenje učinka svakognaučnog napretka. Zbog toga je bend L’Oréal razvio atlase kože svih etničkih grupa, kako bi se objektivno upoređivala dejstva proizvoda i tretmana. Svaki od proizvoda je ispitan na velikom broju različitih tipova i boja kože i kose, među različite grupama starosti.

 
Zahvaljujući tim podacima i znanju, možemo da ponudimo isprobane i ispitane rezultate, kao i nenadmašnu efikasnost, a sve to zahvaljujući transparentnoj i humanoj viziji nauke pomoću koje smo stekli poverenje potrošača tokom godina, i nastavićemo to da radimo.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.loreal-paris.rs/istrazivanje-iza-nasih-proizvoda" }

Platforma Druga strana

Posvećeni smo deljenju informacija o sastojcima– načinu na koje funkcionišu, odakle potiču i njihovoj bezbednosti. Putem naše posvećene onlajn-platforme Druga strana pružamo potrošačima priliku da zavire iza kulisa i vide superiornu nauku iza naših proizvoda, delimo pojedinosti o tome šta se nalazi u našim formulama, sa više od 400 definicija sastojaka, kao i podatke o bezbednosti i ekološkom uticaju naših proizvoda, čime nastavljamo da gradimo poverenje i bliskost s potrošačima.

Alternative testiranju na životinjama: Episkin, dobro poznata referenca u globalnoj naučnoj zajednici 

Pionir u borbi protiv testiranja na životinjama, brend L’Oréal je zabranio tu praksu u svojim laboratorijama 1989, skoro 15 godina pre nego što su evropski propisi stupili na snagu. Čak i u Kini, gde smo menjali propise deljenjem naših protokola ispitivanja, proizvodi L’Oréal Paris se ne testiraju na životinjama.

Episkin, inovativna tehnologija rekonstruisane kože u vlasništvu brenda L’Oréal, razvijena pre više od 30 godina, jasan je primer kako Grupa sistematično prevazilazi regulatorne zahteve. Reprodukcijom strukture kože i repliciranjem uslova za primenu proizvoda, tehnologija može da predvidi bezbednost i efikasnost sastojaka ili proizvoda pre kliničkog ispitivanja. U ispitnom centru Predictive Evaluation Center brenda L’Oréal u Gerlandu u Francuskoj, proizvodi se nekih 130.000 jedinica rekonstruisanog tkiva svake godine, dok su u Pudongu u Kini prve jedinice azijske kože rekonstruisane 2010.

Do današnjeg dana, Episkin je jedina tehnologija rekonstituisane kože koja ima odobrenje Evropske komisije.

{ "@context": "https://schema.org/", "@type": "WebPage", "speakable": { "@type": "SpeakableSpecification", "cssSelector": ["speakable-content"] }, "url": "https://www.loreal-paris.rs/istrazivanje-iza-nasih-proizvoda" }
Naučna dostugnuća ogledana kroz sekciju posvećenu brendovima slika 3

Saznajte više o brendu L'Oréal Paris

{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Početna" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.rs/istrazivanje-iza-nasih-proizvoda", "name": "Istrazivanje iza nasih proizvoda" } } ] }