Virtuelno isprobavanje boje za kosu

Prvo isprobaj, pa oboji kosu! L’Oréal Paris je u saradnji sa ModiFace, kanadskom beauty tech kompanijom, osmislio Virtual Try-On: virtuelno isprobavanje boje za kosu. Alat pomoću AI pruža božanstvene rezultate boje pre nego što se odlučite za kupovinu. Za sve koji žele da pokriju sede, eksperimentišu sa novim bojama ili samo suptilno osveže nijansu, pitanje je isto: da li ste virtuelno isprobali? Pronađite svoju savršenu boju uz pomoć naše Virtual Try-On tehnologije.

ŠTA JE VIRTUAL TRY ON?

Možda želite da isprobate potpuno nove nijanse, a možda da pogledate kako biste izgledali sa malo svetlijom ili tamnijom kosom - uz naš Vitrual Try-On omogućeno je da pregledate i odmah isprobate svaku L’Oréal Paris boju!

KAKO DA KORISTITE VIRTUAL TRY-ON

 • Korak 1

  Odaberite nijansu koju želite da isprobate

 • Korak 2

  Isprobajte uživo ili otpremite svoju fotografiju

 • Korak 3

  Istražite boje kako biste pronašli savršenu za sebe. Kliknite na CHANGE PRODUCTS OR BUY NOW ispod ponuđenih nijansi, a zatim na prikazanu olovku ispod prve nijanse. Tu se nalazi čitava paleta L'Oréal Paris boja za kosu.

 • Korak 4

  Koristite presek fotografije za izgled pre i posle

LEPOTA & INOVACIJE

Virtual Try-On je vođen najinovativnijom tehnologijom našeg doba: proširenom realnošću, odnosno AI tehnologijom. AI menja pravila u svetu lepote, tako što omogućava da se vaši video snimci i otpremljene fotografije preklapaju sa veoma realističnim slikama generisanim računarom. To znači da možete saznati kako će vaša boju kose izgledati u stvarnom životu kroz samo nekoliko sekundi. Boje u sklopu VTO su izuzetno prirodne i tačne, kako u režimu za isprobavanje boje kose uživo, tako i u režimu fotografije.

 

Na funkcionalnosti VTO radio je stručni tim inženjera, istraživača i naučnika koji su posvećeni stvaranju što jednostavnijih, ali impresivnih doživljaja lepote. Inkluzivni uređaj za praćenje detektuje vašu kosu i stvara realistične rezultate svojom skoro savršenom pokrivenošću ivica, za sve tipove kose i različite frizure. Veštačka inteligencija se koristi za generisanje krajnjeg rezultata simulatora boje kose. On detektuje vašu trenutnu boju kose tako da se tester boja može kalibrisati posebno za vas. Sve nijanse su fino podešene prema nijansi, zasićenosti, osvetljenosti, kontrastu, tami i intenzitetu vaših slika uživo ili selfija. Da biste postigli ovaj stepen tačnosti, vaša slika se upoređuje sa bogatom zbirkom postojećih slika ljudi širom sveta, svih različitih uzrasta i etničkih grupa. Ipak, ne brinite! Vaše slike uživo/selfiji se nikada ne čuvaju.

Rezultati i trajnost će se razlikovati u zavisnosti od trenutne boje i stanja vaše kose. Uvek uraditi test upozorenja na alergiju 48 sati pre upotrebe boje za kosu.

KLINKI, PROBAJ, OBOJI SE

Više od 100 bojaza isprobavanje 
Prikazana boja
kose ima prosečnu
tačnost od
88%
{ "@context": "http://schema.org", "@type": "BreadcrumbList", "itemListElement": [ { "@type":"ListItem", "position": 1, "item": { "@id": "/", "name": "Početna" } } , { "@type":"ListItem", "position": 2, "item": { "@id": "https://www.loreal-paris.rs/service detail pages/virtual-try-on", "name": "Virtual Try On" } } ] }